Vissa företag och verksamheter håller sig på en och samma plats dag ut och dag in, men inte alla. I många fall kan man vara på resande fot och då är det viktigt att fortfarande kunna ta med sig sin marknadsföring och sitt sätt att synas på ett enkelt och smidigt sätt. När man reser med sitt företag är tid ofta pengar, precis som i vanliga fall och därför önskar många företagare att skyltningen ska gå så snabbt som möjligt. Med en beachflagga i bagaget kan ni vara säkra på att synas så fort ni kommer till platsen och storleken på flaggan gör att ni även syns på långt avstånd.

Precis som det är lätt att montera upp en beachflagga är det lika enkelt att ta ned den. Här krävs det egentligen inga tidigare kunskaper eller erfarenheter, så länge man har tillgång till en monteringsanvisning som beskriver hur man gör för att inte skada produkten.

Om man inte har använt sig av en beachflagga tidigare kan man bli riktigt förvånad över hur lite plats produkten faktiskt tar. Flaggan består av ett tyg eller en typ av plast som enkelt kan vikas ihop och när masten är nedmonterad kräver den inte mycket utrymme. Det betyder att du kan ta med dig flaggan även om du behöver ha andra produkter med dig på företagets resa, t.ex. en monter eller de produkter som verksamheter erbjuder sina kunder.

Beachflaggor kan användas inomhus så väl som utomhus. Fördelen med att använda flaggorna utomhus är dock att det inte finns något tak som kan hindra höjden på flaggan och man kan alltså välja en så hög flagga som man själv önskar. Om flaggan ska användas i en lokal behöver man först se till att man har information om hur högt taket kommer att vara och därefter välja en flagga som man vet passar in. Det går naturligtvis bra att beställa flera flaggor i olika storlekar, så har du alltid en redo när det krävs.